Choc around the clock
© S-wan / Chocoladewandeling
© S-wan / Guides with a twist

Laat je in het gezelschap van een S-wangids verleiden tot zalige zonde. Tijdens de wandeling verwent onze gids je met weetjes en feiten over chocolade. En de Brugse chocolatiers? Die zorgen voor pralines om je vingers bij af te likken. Beleef, proef en geniet van Brugge én chocolade.

  • chocolade
  • chocolatiers
  • wandeling
  • degustaties
  • beleven = proeven
  • Groepsticket 90 € per gids (Max. 20 deelnemers per gids)
Inbegrepen

Diverse degustaties per persoon zijn inbegrepen in de wandeling. Hiervoor betaal je een forfaitaire meerprijs van € 5,00 per persoon

Duur2 Uren
DeelnemerHet aantal deelnemers per groep is beperkt tot 20 personen.
Belangrijke informatie

Graag 10 minuten op voorhand aanwezig zijn op de afspraakplaats (= infokantoor 't Zand, Concertgebouw), want onze gids vertrekt stipt op tijd. Je herkent onze gids aan de badge die hij/zij draagt.

Bijkomende informatiePDF_S-wan_visitekaartje.pdf

Locatie van het gebeuren

Infokantoor 't Zand (Concertgebouw)
't Zand 34, 8000 Brugge, België
't Zand (Interparking)

Aanbiedingen van

S-WAN VZW
8000 - Bruges
(140)

Meer informatie

De plannen voor een echte Brugse praline bestonden al lang, maar ze kwam er pas effectief in 2006. Na vele vergaderingen en proeverijen werd, door de Bruggeling zelf, het lekkerste en meest Brugse recept verkozen. Het "Brugs Swaentje" was geboren. Het recept? Dat is strikt geheim. Repen of plakken, pralines of bonbons, koekjes of ijsjes, maar ook chocopasta en chocolademelk. Puur, melk, wit, zelfs roze. Chocolade in alle vormen, maten en gewichten, gebruikt om te betalen, in de geneeskunde, als snoepgoed, ter versterking, in boekvorm en op film en ja, ook in de liefde. Chocolade bestormt alle zintuigen, maar belegert vooral de smaakpapillen. Weetjes over deze zalige zonde doen het water in de mond komen. Dan kan alleen proeven de lust beheersen.

vanaf
€ 90,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.

TripAdvisor beoordeling

2 Beoordelingen