Het beste van Brugge
© S-wan
© S-wan / Begijnhof
© S-wan
© S-wan
© S-wan
© S-wan / Guides with a twist

Met plezier en enthousiasme toont een gids van S-wan je het beste van Brugge. Je wandelt langs de hoogtepunten, eeuwenoude pleinen, mysterieuze plekjes en ontdekt gaandeweg de geschiedenis in een notendop. Een must voor elke Brugge-debutant.

  • kennismaking met de klassiekers
  • hoogtepunten
  • erfgoed
Duur2 Uren
DeelnemerHet aantal deelnemers per groep is beperkt tot 20 personen.
Belangrijke informatie

Graag 10 minuten op voorhand aanwezig zijn op de afspraakplaats (= infokantoor 't Zand, Concertgebouw), want onze gids vertrekt stipt op tijd. Je herkent onze gids aan de badge die hij/zij draagt.

Bijkomende informatiePDF_S-wan_visitekaartje.pdf

Locatie van het gebeuren

Infokantoor 't Zand (Concertgebouw)
't Zand 34, 8000 Brugge, België

Aanbiedingen van

S-WAN VZW
8000 - Bruges
(224)

Meer informatie

Brugge, net als veel andere steden, is een stad vol lieflijkheden. Inderdaad, Brugge is een gezellige stad met geschiedenis. Haar kasseien leiden de bezoeker steeds weer naar een ander uniek plekje van vroeger: de romantiek van het Minnewater, de stilte in ‘t Begijnhof, de versteende liefdadigheid van de Godshuizen, 800 jaar geneeskunde in Oud-Sint-Jan, de Bourgondische pracht van Gruuthuse, het statige Belfort of de rijkdom van de Burg. Met één been gekatapulteerd naar de middeleeuwen, met het ander stevig in het heden. Na het gegidste Brugge van toen, slenterend genieten in de moderne ambiance van het Brugge van nu met die leuke winkels of met een deugddoend drankje en een lekker hapje op een zonnig terrasje. Dus… op naar Brugge!

vanaf
€ 100,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.

TripAdvisor beoordeling

21 Beoordelingen